Sunday, August 16, 2009

Muka dapat jubur

Senyum muka orang dapat jubur ini lah dia SI AL Juburi yang di sanjung oleh pencacai dari golongngan seperti babi babi Pas dan PKR yang di puja siang malam yang sanggup buat apa saja asal dapat jadi PM, apa hal pun ANWAR memang Pengkianat itu saya tara lupa punya.

Anwar dan tanah suci

Aku rasa pelik kenapa al juburui tak pernah ke tanah suci nak kata tak ada duit tipon saja Rahim Ghuose pemegang amanah SiAl Juburi , atau ada yang tak kena pada diri al juburi .Biasa nya kalau kita lepas dari sebarang musibah kita berniat ke Makkah buat Umrah tapi Si al juburi pergi ke German jumpa penyagak Soros ,dan dalam perjalanan balek singgah di Judah setau aku kita beribadat sama ada di Makkah Atau Madidah ,kepada pencacai Al juburi yg ada tolong jawab persoalan ini .Biasa nya orang macam Sial juburi kalau kemanamana publisiti mesti gempar habis .Mengikut kata atok aku orang jenis main jubur mana boleh jijak kaki ke tanah haram aku tak pasti nak kena tanya Nick Ajis kerana dia ni ulama putar alam tersohor Kalau tuan Parpu tahu tolong beri saya tau, apa hal pun Anwar memang pengkianat .

PAK DOLL AND KUACI

Sebenar nya perkara ini kalau boleh jangan lah di bangkitkan ketika ini tapi, kita kena juga sebab kudis jangan di biar jadi pekong. Semua masaalah hari ini kerana pak Doll dan si kuaci.Selepas PRU 12 dia patut lepas semua jawatan secara terhormat seperti yg di usulkan oleh Dato Mukriz , tapi biasa lah dalam UMNO pun ada juga pencacai semua nya melenting pada Mukriz,Hari ini kita lihat pak Doll maseh gagal menasihati si Kuaci kerana apa kita pun tak pasti,. Kita tahu imej nya berseh, nampak saja dalam nya tak berseh agak nya si Kuaci terhidu bangkai ,jadi pak doll tak berani bersuara,atau pun kita kena buka Jendela Batik apa peranan nya di zaman itu kena lah tanya Puan Laila Ali dia mungkin tahu Atau Pak Doll memang sengaja buat begitu kerana dendam nya pada mantan PM ,kalau tidak dia tak gam mantan. Apa hal pun Anwar memang pengkianat.